Esitykset

Sirkusduo Passiilin ohjelmistosta löytyy monenlaisia sirkusesityksiä, joista voidaan kasata teidän tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan paras mahdollinen ohjelma juuri teille!

Keilajongleeraus

Perinteisessä keilajongleerausnumerossa keilat lentävät ilmassa kahden jonglöörin välillä muodostaen näyttäviä kuvioita. Nopeatempoisessa esityksessä nähdään taidokkaita temppuja ja paljon ilmassa viuhuvia keiloja.

_PDV0778
©Tarmo Valmela

LED-keilajongleeraus

Sirkusduo Passiilin ohjelmistoon kuuluu Suomessa ainutlaatuinen Led-jongleerausesitys, jossa musiikin tahtiin välkkyvät keilat luovat valollaan taianomaisen tunnelman. Näyttävät valoefektit yhdistettynä taidokkaaseen jongleeraukseen luovat täysin uudenlaisen ja ennennäkemättömän kokemuksen.

_I3A9354 (2) (1)
©Mikko Pirinen

Välke – trailer

Tulijongleeraus

Illan hämärtyessä alkava tulijongleerausesitys kruunaa minkä vain tilaisuuden. Tulishow on lumoava kokonaisuus, jossa palavat soihdut ja tulikepit halkovat pimeyttä ja tuli liekehtii kirkkaana.

_PDV2410
©Tarmo Valmela

Veitsenheitto

Nyt uutuutena! Veitset lentävät pelottoman avustajan ympärille tässä humoristisessa ja vaarallisessa ohjelmanumerossa. Tämä jännittävä esitys on taatusti mieleenpainuva kokemus yleisölle.

_PDV0920
©Tarmo Valmela

Ämpärijogleeraus

Tässä esityksessä mennään ihan ympäri ämpäri! Vauhdikas ja mukaansatempaava esitys sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

jonkka ymprimpri
©Eetu Ranta

Soolojongleeraus

Kanervan soolojongleeraus on elegantti ja taidokas esitys, jossa keilat lentävät kauniina kuvioina ilman halki.

_PDV0752
©Tarmo Valmela
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close