Kesäsirkus

Sirkusspektaakkeli 7.-10.8.2018

Nuorallatanssia, jongleerausta,  taikaa,
tikastasapainoilua ja paljon muuta koko perheelle!

Esitykset:
Tiistai 7.8.                              18.00
Keskiviikko 8.8.                    18.00
Torstai 9.8.              14.00 ja 18.00
Perjantai 10.8         14.00 ja 18.00

Sirkusesitykset Kyrön maneesilla, osoite:
Salustentie 10

Liput ja tiedustelut sivun alareunassa olevasta lomakkeesta, tai sähköpostista:

sirkusspektaakkeli@gmail.com

Esiintyjät

image1.jpeg

Sini Napari on sirkuksen monipuolisuuteen ja tasapainolajien herkkyyteen rakastunut nuorallatanssija. Hän on syntynyt 1996 Lappeenrannassa, jossa hän on myös kasvanut maalaismaisemista nauttien. Sini ehti harrastaa sirkusta Taidekoulu Estradilla 12 vuotta ennen ammattiopintojensa alkua. Harrastusvuosien kertyessä palo sirkusta kohtaan syveni. Lopulta sirkuksen rajattomat mahdollisuudet houkuttelivat hänet sirkusalalle. Keväällä 2018 Sini valmistui sirkusartistiksi SaSakista.

 

img_0458.jpg

Kanerva Keskinen on Hämeenlinnassa vuonna 1996 syntynyt jonglööri. Hän päätyi sirkuksen pariin 13-vuotiaana innostuttuaan jongleerauksesta ja kuuden vuoden sirkusharrastuksen jälkeen hän päätti opiskella alasta itselleen ammatin. Kanerva valmistui sirkusartistiksi keväällä 2018 Salpauksen Sirkusartistikoulutuksessa (SaSak). Tällä hetkellä Kanerva keikkailee ympäri Suomea Anssin kanssa nimellä Duo Passiili, sekä toisinaan myös opettaa sirkusta.

z1a9243.jpg

Anssi Kolehmainen on vuonna 1995 syntynyt Siilinjärveläinen jonglööri, joka aloitti sirkusharrastuksen 2012 Kuopion sirkuksella. Hän jatkoi sirkuksessa akrobatiaa, jota hän oli tehnyt jo omaoppisesti muutaman vuoden ajan ja puolen vuoden jälkeen hän aloitti jongleerauksen. Kahden vuoden sirkustelun jälkeen hän haki Koulutuskeskus Salpauksen Sirkusartistikoulutukseen ja valmistui sieltä sirkusartistiksi 2017 keväällä. Jongleerauksen lisäksi hän tekee myös taikuutta.

IMG_0869

Nelma Pietala (21v.) aloitti sirkusharrastuksen kuusi vuotiaana Sirkus Siriuksessa Mäntsälässä. Veri veti sirkukseen, joten hän päätti hakea Salpauksen Sirkusartistikouluun. Koulussa hän erikoistui jalkajongleeraukseen, ja valmistuttuaan tänä keväänä Nelma lähti heti töihin esiintymään Norjan Kristiansandin huvipuistoon. Siellä hän viettää tämän kesän ja palaa Suomeen elokuussa SirkusSpektaakkelin merkeissä. Pienestä asti Nelma on tottunut kiipeämään aina korkeimmalle pyramidiin ja saanut lentää toisten heitellessä häntä ilmaan. Näiden taitojen lisäksi hän taitaa myös rolabolan sekä yksipyöräisen, pariakrobatian ja tikastasapainoilun, joita hän esittää siskonsa Annin kanssa.

DSC03139

Anni Pietala (26v.) on Mäntsälän metsistä, maatilalta kotoisin oleva tasapainoiluun ja alamiehen(naisen) hommiin tykästynyt sirkusartisti. Sirkus Siriuksessa ensin 10 vuotta sirkusta harrastaneelle oli itsestäänselvyys jatkaa ammattilaisen uralle. Hän pääsi opiskelemaan sirkusartistilinjalle, jossa valitsi päälajeikseen löysän nuoran ja pariakrobatian. Heti valmistuttuaan Anni vietti yhden kesän Sirkus Finlandian matkassa pariakrobatiaa esittäen. Tällä hetkellä hän keikkailee aktiivisesti ja opettaa sirkusta kaiken ikäisille ja tasoisille.  Annin mielestä sirkuksessa parasta on sen monipuolisuus. Hän itse pitää niin monesta lajista, ettei ole osannut valita vain yhtä. Siksi taitoa löytyykin mm. niin ryhmä- ja permantoakrobatiasta kuin tasapainolajeista (löysä nuora, puujalat). Lisäksi hän esiintyy siskonsa Nelman kanssa esittäen yhdessä pariakrobatiaa, yksipyöräistä ja kahden hengen tikastasapainoilua.

Yhteydenottolomake:

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close